Oplossingen

Stel, u bent een kleine of middelgrote aannemer of installateur. Of u bent een gemeente, een gebouweigenaar, een opdrachtgever van een bouwproject, een fabrikant of toeleverancier en u wilt aan de slag met BIM, maar weet niet goed hoe.

Of stel, u bent al wel aan de gang met BIM maar komt regelmatig capaciteit tekort. In Nederland zijn goede modelleurs niet meer te vinden en inhuren is duur. Hoe en waar vindt en houdt u dan de juiste mensen?

Uw flexibele tekenkamer

De Modelleer Corporatie levert, tegen zeer concurrerende tarieven, flexibele BIM-capaciteit in de vorm van abonnementen en strippenkaarten, desgewenst aan gevuld met BIM-coördinatie en –regie. Voor partijen die gaan starten met BIM ondersteunt De Modelleer Corporatie met het inrichten van een flexibele tekenkamer. 

Vervolgens zorgen we ervoor dat deze tekenkamer, op uw aansturing, de door u gewenste projecten uitvoert. Bij al onze abonnementen bestaat de optie om BIMlink te gebruiken. BIMlink is hét platform waarop alle data rondom je BIM modellen opgeslagen, gedeeld, beheerd en gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk een BIM workspace te gebruiken waarmee alle betrokkenen bij een project tegelijkertijd in één model  kunnen samenwerken en meekijken.

Zo brengen we BIM binnen bereik

Onze oplossingen:

Direct aan de slag met BIM
Aan ondernemers en partijen die aan de slag willen met BIM biedt De Modelleer Corporatie advies, training, software en modelleeruren in abonnementsvorm aan. Binnen dat abonnement zorgen we voor alle passende ondersteuning om laag-drempelig, eenvoudig en snel aan de gang te gaan met BIM.

Uw tijdelijke tekenkamer-op-maat
Aan ondernemers en partijen die al aan de gang zijn met BIM maar op momenten capaciteit te kort komen bieden we passende strippenkaarten met modelleeruren aan. Het voordeel daarvan is dat u altijd beschikt over de juiste hoeveelheid BIM-capaciteit, op het moment dat u dat nodig heeft.

De Eigen Flexibele Modelleer Afdeling
Voor ondernemingen die graag meer controle hebben over hun flexibele Tekenkamer bieden we onze DEFMAF® constructie-aan: De Eigen Flexibele Modelleer Afdeling. Binnen een DEFMAF®-constructie beschikt u over een vast team op afstand binnen uw tekenkamer.

Meer informatie hierover vindt u ook in onze DEFMAF®-brochure.

Projecten op maat
Voor ondernemingen die graag een project volledig willen uitbesteden bieden we maatwerk-projecten. De verantwoordelijkheid over een dergelijk project en het de daaruit volgende management-, coördinatie- en uitvoerende werkzaamheden bieden we in samenwerking met onze hooggekwalificeerde partners aan. 

BIM BINNEN BEREIK